Η

φαρμακευτική εταιρεία Bradex, του Ομίλου Βιομηχανίας Φαρμάκων DEMO, συμμετείχε για 1η χρονιά στη Pharma Point 2019, που πραγματοποιήθηκε και εφέτος στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» στη Θεσσαλονίκη, στις 2 και 3 Νοεμβρίου 2019. Το συνέδριο είχε κεντρικό θέμα «Φαρμακευτική φροντίδα με τον ασθενή στο επίκεντρο» και τελούσε υπό την αιγίδα των Τμημάτων Φαρμακευτικής ΑΠΘ, ΕΚΠΑ και Πανεπιστημίου Πατρών, καθώς και του ΠΦΣ.

Η εταιρεία είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για όλα τα προϊόντα της περισσότερους από 1.000 φαρμακοποιούς που προσήλθαν από όλη τη Βόρειο Ελλάδα, ανάμεσά τους και πολλούς επαγγελματίες υγείας που επισκέφθηκαν την έκθεση, παρουσιάζοντας τις καινοτομίες και την συνεισφορά τους σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Τα προϊόντα της Bradex τα τελευταία χρόνια έχουν προσδώσει προστιθέμενη αξία στον χώρο της υγείας τόσο στον φαρμακοποιό, όσο και στον ασθενή. Η κατηγορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περιλαμβάνει το επουλωτικό spray για πληγές και τραύματα Biosilver1, το στείρο διάλυμα έκπλυσης Bradesept2, το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους φακών επαφής Hydrosept2, το στείρο φυσιολογικό ορό Nasolast2, το επίθεμα και γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών Activ’M3 και τους επιδέσμους και ταινίες για αθλητικές εφαρμογές Elastus3.

Τα συμπληρώματα διατροφής περιλαμβάνουν τη σειρά για παιδιά Bradbear4, με τρεις υπέροχες γεύσεις σε μορφή ζελεδάκια και σε 3 τύπους: πολυβιταμίνη, Ωμέγα-3 και προβιοτικά καθώς και  το  προϊόν Iviprosil5, με εκχύλισμα φύλλων κισσού, σε διασπειρόμενες ταινίες. Το σκεύασμα Iviprosil διακρίθηκε στα Best in Pharmacy Awards το 2019 με δύο σημαντικά βραβεία: Πιο καινοτόμο προϊόν φαρμακείου (gold), σχεδιασμό συσκευασίας (silver). Τη γκάμα των προϊόντων κλείνει το καλλυντικό Myogel, που έχει έντονο ψυκτικό αποτέλεσμα σε καταπονημένους μυς και αρθρώσεις.

Σε μία εποχή που ο χώρος του φαρμακείου αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, από τη δραματική μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης και τη σταδιακή είσοδο των super-market στις κατηγορίες των OTC, η Bradex στέκεται αρωγός δίπλα στο φαρμακοποιό με προϊόντα υψηλής ποιότητας, που αποδεδειγμένα δίνουν λύσεις στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.

 

1Biosilver: CE 0477, το προϊόν πληροί τις απαιτήσεις για τη σήμανση CE.
2Bradesept, Hydrosept & Nasolast: CE 0653, τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις για τη σήμανση CE.
3Activ’M & Elastus: CE, τα προϊόντα πληρούν τις απαιτήσεις για τη σήμανση CE.
4Bradbear: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Aρ. Γνωστ. ΕΟΦ: Multivitamins 43206/18-04-2018, Omega-3 41894/16-04-2018, Probiotics 41893/16-04-2018. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.
5Iviprosil: Τα συμπληρώματα διατροφής δεν πρέπει να χρησιμοποιούνται ως υποκατάστατο μιας ισορροπημένης δίαιτας.
Aρ. Γνωστ. ΕΟΦ 84862/04-10-2017. Ο αριθμός γνωστοποίησης στον ΕΟΦ δεν επέχει θέση άδειας κυκλοφορίας από τον ΕΟΦ.