Η  φαρμακευτική εταιρεία Bradex, του Ομίλου της Βιομηχανίας Φαρμάκων DEMO, συμμετείχε για τρίτη χρονιά στην HellasPharm2019, που πραγματοποιήθηκε και εφέτος στον χώρο της Helexpo. Στο Φαρμακευτικό Συνέδριο – Έκθεση HellasPharm, που εφέτος συμπλήρωνε τα 20 του χρόνια, η BRADEX  είχε την ευκαιρία να ενημερώσει για όλα τα προϊόντα της περισσότερους από 1.000 φαρμακοποιούς από όλη την Ελλάδα αλλά και πολλούς επαγγελματίες υγείας που επισκέφθηκαν την έκθεση, παρουσιάζοντας τις καινοτομίες και την βοήθεια που προσφέρουν σε θέματα υγείας και πρόληψης.

Τα προϊόντα της Bradexτα τελευταία χρόνια έχουν προσδώσει προστιθέμενη αξία στον χώρο της υγείας τόσο στον φαρμακοποιό, όσο και στον ασθενή. Η κατηγορία των ιατροτεχνολογικών προϊόντων περιλαμβάνει το επουλωτικό sprayγια πληγές και τραύματα Biosilver, το στείρο διάλυμα έκπλυσης Bradesept, το διάλυμα πολλαπλών χρήσεων για όλους τους τύπους φακών επαφής Hydrosept, τον στείρο φυσιολογικό ορό Nasolast, το επίθεμα και γέλη σιλικόνης για τη θεραπεία υπερτροφικών ή χηλοειδών ουλών Activ’Mκαιτους επιδέσμους και ταινίες για αθλητικές εφαρμογές Elastus.

Τα συμπληρώματα διατροφής περιλαμβάνουν τη σειρά για παιδιά Bradbear, με τρεις υπέροχες γεύσεις σε μορφή ζελεδάκια και σε 3 τύπους: πολυβιταμίνη, Ωμέγα-3 και προβιοτικά καιτο  προϊόν Iviprosil, με εκχύλισμα φύλλων κισσού για τον παραγωγικό βήχα, σε διασπειρόμενες ταινίες. Την γκάμα των προϊόντων κλείνει το καλλυντικό Myogel, που έχει έντονο ψυκτικό αποτέλεσμα σε καταπονημένους μυς και αρθρώσεις.

Σε μία εποχή που ο χώρος του φαρμακείου αντιμετωπίζει μεγάλη πίεση, από την δραματική μείωση της δημόσιας φαρμακευτικής δαπάνης και την σταδιακή είσοδο τωνsuper-marketστις κατηγορίες των OTC, η Bradexστέκεται αρωγός δίπλα στον φαρμακοποιό με προϊόντα υψηλής ποιότητος, που αποδεδειγμένα δίνουν λύσεις στα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει ο σύγχρονος άνθρωπος.